Hlavní obsah
Článek

Podnikavá dědička hotelového impéria Paris Hilton (43) strávila tento týden se svými nejbližšími na snové dovolené. O záběry, kde měla rodinka „havaj“ na Maui, se podělila se svými více než 26 miliony sledujícími. Na havajský ostrov ovšem nevyrazila jen s manželem Carterem Reumem a jejich dětmi, ale dokonce i se svým bratrem Barronem Hiltonem (34), jeho ženou Tessou Hilton (30) a jejich třemi dětmi.

Vystajlované příspěvky vždy dokonalé Paris tak k radosti jejích příznivců vystřídala nejen přirozenější verze Paris, ale především záběry a krátká videa jejích roztomilých dětí. Jak se dalo čekat, půlroční holčičku London si její maminka umí pořádně vyšňořit.

Nechybí pochopitelně ani malý Phoenix, který se před časem dostal na přetřes, když se lidé houfně pozastavovali nad velikostí jeho hlavičky a připojovali mnohdy „starostlivé“ dotazy na jeho zdraví. Někteří dokonce neváhali trollit a připojit nějaký rádoby vtipný komentář či přirovnání. Paris následně musela všechny ubezpečit, že její syn je zcela zdravý, což jí potvrdili i lékaři. Phoenix má zkrátka jen širší lebku v horní části hlavy.

Tropický únik od všedních povinností ovšem trval jen pár dní, ve čtvrtek už Paris opět najela v Hollywoodu na pracovní proces, čímž byla tentokrát propagace jejího nového alba Infinite Icon, na němž se objeví dokonce kolaborace s umělci jako Sia, Steve Aioki nebo Kim Petras.

Další články

Načítám