Hlavní obsah
Článek

Herecká hvězda filmové série Hunger Games nebo filmu Expendables: Postradatelní 2 a vášnivý surfař Liam Hemsworth odjel se svou láskou, modelkou Gabriellou Brooks do Řecka, kde jim dělá společnost další slavný herec Matt Damon. K letní dovolené zvolili ostrov Mykonos, který jim zřejmě učaroval. Ve stejném složení tam totiž vyrazili i loni, a to dokonce ještě v hojnějším počtu.

Kromě Damona a jeho rodiny se na ostrově nacházeli ještě třeba Liamovi bratři Chris a Luke a jeho manželka Samantha. Nechyběla ani australská moderátorka Lauren Phillips s Paulem O’Brienem. Přestože Liam patří mezi nejpohlednější herce v Hollywoodu, když se zamiluje, je to držák. Se svou první velkou láskou Miley Cyrus (31) strávil s přestávkami deset let, než jejich vztah v roce 2019 definitivně skončil rozvodem.

Přestože fanoušci je jako pár zbožňovali, a i na internetu vznikla řada video kompilací z období jejich vztahu, s Miley si prošel jejím nejdivočejším obdobím. Liama tehdejší výstřelky jeho partnerky nesmírně trápily, a i proto jsou z Gabrielle nadšení jeho nejbližší. Liam si prý od té doby, co je s ní, konečně mohl vydechnout.

Ovšem ani jejich láska nebyla bez mráčků, před necelými dvěma lety se dokonce na čas rozešli. Stalo se tak po pandemii koronaviru, kdy měl herec opět více práce a na vztah neměl tolik času, údajně se nechtěl ani příliš vázat. Gabrielle byla prý z rozchodu naprosto zdrcená. Bez sebe ovšem dlouho nevydrželi a nyní je opět vše zalité sluncem. Gabrielle před Liamem randila čtyři roky s hudebníkem Matthewem Healym, jenž si loni prožil krátký, ale intenzivní románek s Taylor Swift.

5
fotek

Další články

Načítám