Hlavní obsah
Článek

Jako vzorná žačka informuje o každém kroku v Bruselu a ani její dovolená není výjimkou. Danuše Nerudová vyrazila šplhat po horách, odkud se pochlubila svými výkony. I legendární Hujer by záviděl!

„Letošní dovolenou chodíme. Dnes jsme si naložili s Robertem Nerudou slušně. U mě to začalo ranním během na pět kilometrů z 1480 metrů do 1700 metrů a zpět. Měla jsem velkou radost, protože ještě v zimě jsem těch 220 výškových metrů na 2,5 km nezdolala,“ nechala se slyšet.

„Pak jsme přidali výšlap 22 kilometrů s převýšením 950 metrů. Co vám budu říkat, nohy mě dnes bolí solidně. Jsem zvědavá, zda budu mít energii zítra ráno před dalším výšlapem jít zase běžet. Ale byla to nádhera. Samé louky a krávy,“ zasnila se Nerudová, která si jižní Tyrolsko nemůže vynachválit.

„Kdyby náhodou nemohl někdo poznat, na které fotce jsem, tak jsem na první fotce vlevo,“ doplnila ještě pro ty, kdo by ji nepoznali.

Pokud to myslela jako vtip, tak úplně jí to nevyšlo, ale co už. Není to poprvé, ani naposledy, co to europoslankyně zkusila a nedopadlo to podle jejích představ. Naštěstí to vyvážila povedenými snímky dechberoucích scenérií, takže to fanoušci bez mrknutí oka přešli a raději se kochali panoramaty.

„Radči tam zůstaňte,“ vzkázala Nerudové Ludmila, která pro všechno rozčilení zapomněla na pravidla jazyka českého. To jí také následně lidé v diskuzi dali náležitě „sežrat“. Její komentář nenechal v klidu ani političku.

„Ludmilo, zkuste někdy zvednout hlavu od klávesnice a mrknout ven. Je tam krásně. Přeji více úsměvů v životě. Držte se,“ vzkázala Danuše.

Další články

Načítám