Hlavní obsah
Článek

Jsou to dva roky, co se dali dohromady díky reality show Love Island. Láska z vily na kanárském ostrově Gran Canaria Jakubovi Vítkovi a Haně Dědkové vydržela. Už dlouho sdílejí i společnou domácnost.

Hanka se z Ostravy přestěhovala kvůli Jakubovi do jeho domovské Bratislavy. „Teď ale plánujeme další stěhování. Chceme do Prahy. Dáváme tomu půl roku, než si tady něco najdeme,“ prozradila Hanka. „Pro mě bude ta změna prostředí možná trochu náročnější, ale pro Hanku to udělám. Oplatím jí aspoň to, že ona mě následovala do Bratislavy,“ doplnil Jakub.

„Jsem v Bratislavě zdomácnělý, mám tam vše, co potřebuji. Vrátil jsem se k práci v IT, ale to mohu dělat odkudkoli, takže to by problém být neměl,“ míní Kuba. Hanku příští rok v lednu čekají státnice na vysoké škole. „Studuji audit a zdaňování a baví mě to,“ prozradila Hanka. Ani jeden tak nespoléhají jen na modeling a sociální sítě, kde se jim nyní daří.

Plánují svůj vztah posunout dál například svatbou? „Mám tlaky z různých stran, protože všichni kamarádi v mém věku požádali své partnerky o ruku, někteří už mají i děti a zakládají rodiny. Neříkám, že je to nereálné, ale Hanka je přece jen mladší o osm let, tak si ještě užíváme,“ vysvětloval Jakub a Hanka s ním souhlasí.

Související témata:
Jakub Vítek

Další články

Načítám