Hlavní obsah
Článek

Jsou to sotva čtyři měsíce, co porodila syna Tadeáše, ale už je téměř na své předchozí váze. „Ještě mi chybí asi dvě nebo tři kila, ale nijak razantně to neřeším. S žádnou dietou ani pořádným cvičením jsem ještě nezačala,“ řekla Super.cz moderátorka Lenka Špillarová (38).

Nicméně postavičku má opět útlou, zejména v pase. Když jsme se sešli na vybírání šatů, které Lenka oblékne na finále Muže roku, které bude v pátek 23. srpna opět uvádět s kolegou Karlem Voříškem, (60) padla jí do oka róba, kterou před ní vynesla bývalá Miss Czech Republic Karolína Kopíncová (26).

A nejen že ji bez problémů oblékla, ale dokonce jí byla volná v pase. „Budeme muset zužovat o 4 centimetry,“ prozradila nám návrhářka Beata Rajská. „Pas jsem měla vždycky štíhlý, problematické partie mám spíš dole. A musím říct, že jsem byla sama příjemně překvapená, jak se mi tak brzy po porodu vrátil,“ doplnila Lenka.

Finále Muže roku je zatím největší akcí, kterou bude po porodu moderovat. „Po dohodě s partnerem občas nějakou práci vezmu. Nemáme chůvu, ani bych tak malé miminko nikomu ještě nesvěřila, takže když moderuji, musí hlídat on. Ale návrat do televize rozhodně ještě v plánu není,“ objasnila Lenka, která nám v našem videu vyprávěla i o tom, jak tráví s partnerem a synem léto.

Další články

Načítám