Hlavní obsah
Článek

Iveta Lutovská (41) prošla razantní proměnou. Bývalá moderátorka zpráv na televizi Nova je teprve pár dní oficiálně rozvedená a potvrdila rčení, že ženy mění vlasy při životních změnách.

„Kdy jindy změnu než teď. Rozvedená jsi poprvé. Tak ok. Jenda se s tím nepáře,“ prozradila k fotkám s novým sestřihem. Iveta nechala své blond vlasy razantně zkrátit a její dlouhá kštice je pryč.

Vlasy na mikádo jí zatraceně sluší. Moderátorka viditelně omládla a rozhodně to byla trefa do černého. Podle úsměvu v její tváři je jasné, že i ona je ze změny nadšená.

Rozchod s partnerem byl pro ni velmi bolestivý především kvůli boji o jejich děti. Nyní si mohla konečně oddychnout, protože alespoň jako žena má svého bývalého ze života pryč a je definitivně rozvedená.

„Vždycky jsem měla pocit, že rozvod je taková životní prohra. Ale není! Jen černé na bílém, že ne vždy je výběr partnera dobrou volbou a že člověk chybuje i v tomto směru… a že život jde dál a je a bude lepší,“ těší se na novou životní etapu Lutovská.

Související témata:

Další články

Načítám