Hlavní obsah
Článek

Hvězdy R’n’B nebe přelomu milénia, zpěvačka Ashanti (43) a její manžel Nelly (49), přivítaly na svět jejich prvního společného potomka. Interpretka hitu What's Luv? to oznámila ve středu na instagramu. Mluvčí páru téměř ve stejnou dobu také prozradil jméno dítěte.

„Ashanti a Nelly přivítali jejich chlapečka Kareema Kenkaida Hayese 18. července 2024. Hrdí a šťastní rodiče se do KK úplně zamilovali,“ uvedl v prohlášení pro magazín People. Zatímco Ashanti okouší mateřskou roli poprvé, Nelly má dvě děti se svou bývalou manželkou Channettou Valentine, synovi Cornellovi je pětadvacet let a dceři Chanelle třicet. Po tragickém úmrtí své sestry Jackie zpěvák adoptoval také její dvě děti - syna Shawna a dceru Sydney, i oni jsou dnes již dospělí.

Novopečená maminka uveřejnila velkou novinu u série fotografií, na níž pózuje v jednorázovém spodním prádle Frida Mom. „Čtyři týdny po porodu. Nemáš ponětí, co tohle tělo dokáže. Je legrační, jak si život občas nenaplánuje všechno na čas… lol. Tak dlouho jsem čekala, až se stanu matkou, ale nic mě nedokázalo připravit na všechno, co mateřství přináší! Jsem tak hrdá na své tělo, že mi dalo mé miminko, miminko, miminko…“ dodala nadšeně Ashanti.

Radostné okamžiky manželům ovšem může poněkud kazit Nellyho nedávné zatčení. Začátkem měsíce u něj policista v kasinu v St. Louis našel čtyři pilulky extáze. Rapperův právník uvedl, že se na jeho klienta pouze zaměřil příliš horlivý důstojník a že si je jistý, že případ nikam nepovede.

Další články

Načítám