Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Kamila Nývltová (35) byla letos na konci února poprvé na zimní dovolené v teple. Po návratu nám tehdy sdělila, že se nebojí svléknout se do plavek, ale i tak by ráda pár kil přece jen shodila.

Nyní, když jsme se s ní potkali po třech měsících, nás zajímalo, zdali své rozhodnutí naplňuje a hubne. „Hele tohle je téma, který ženská řeší celý život. Vždy to jsou dvě kila sem, dvě kila tam. Mám dojem, že jsem zhubla právě ty dvě kila, ale je pravda, že jsem unavená pořád řešit postavu. Jsem profesionální zpěvačka šestnáct let a každý od tebe očekává, že budeš mít super postavu. Je to dřina, já nemám tu postavu zadarmo. Někdo se tak narodí a nemusí dělat nic. Já hodně cvičím, jím dobře, ale občas si dám víno i pizzu,“ smála se během rozhovoru pro Super.cz Kamila, se kterou jsme si povídali na víkendovém brunchi v centru Prahy u Vltavy.

Zpěvačka sršela dobrou náladou a lidé si špitali, jak je možné, že taková kráska je stále single, protože od rozchodu s přítelem Pepou zatím toho pravého nenašla. Pánové, máte tak šanci. A když opomineme řešení vztahů, jak se zpěvačka má? „Mám se moc fajn. Připravuji mnoho projektů, nyní fotím fotky k další mé knize o pečení a připravuji vánoční koncert,“ neskrývala nadšení Kamila Nývltová.

Další články

Načítám