Hlavní obsah
Článek

Herečka Blake Lively a topmodelka Gigi Hadid se na newyorskou premiéru nového filmu Deadpool & Wolverine inspirovaly superhrdinskými obleky. Blake Lively tak podpořila svého manžela Ryana Reynoldse, který ve filmu ztvárňuje Deadpoola, a rozdmýchala tím znovu šuškandu o své roli ve filmu.

Hvězda seriálu Gossip Girl si na akci přivedla jako doprovod svou blízkou kamarádku modelku Gigi Hadid. Každá se u svého modelu inspirovala jedním oblekem hrdiny z filmu. Blake zářila v deadpoolovské červené, Gigi ve wolverinovské žluté. Barevné rozdělení dodržely později i v oblečení na afterparty.

Gigi Hadid oblékla na červený koberec žlutý top a sukni, které doplnila lodičkami od Christiana Louboutina, kabelkou Miu Miu a náramky. Blake Lively vyrazila na premiéru v červeném overalu od Versaceho, který byl zdobený černou krajkou. K tomu přidala výrazné šperky, červenou rtěnku a vysoký cop.

A právě tento vzhled Blake vyvolal živé diskuse na sociálních sítích, kde ji mnozí fanoušci vidí jako ideální herečku pro roli Lady Deadpool. Spekulace o jejím obsazení vznikly už na základě traileru, ve kterém na okamžik probleskne záběr ženy s vysokým culíkem a v obleku Deadpoola.

Reynolds, který je s Blake šťastně ženatý už dvanáct let, se vyjádřil, že on pod maskou schovaný není, ačkoli by to bylo vtipné. Zmínil také, že výslovně požádal, aby nebyl informován o pravé identitě Lady Deadpool. „Nevím, kdo je pod tou maskou. Chystám se to sám zjistit. Výslovně jsem řekl, ať mi to neříkají, až budeme natáčet.“

Fanoušci tak rozvíjejí teorie a navrhují třeba Taylor Swift anebo právě Blake. K účasti své ženy v Deadpoolovi se sám Ryan vyjadřoval velmi vyhýbavě a jen sliboval, že nás čeká velké překvapení. Nakonec sama Blake sdílela na Instagramu fotku z natáčení, kde si dávají s mužem polibek, aby tím opět fanouškům zamotala hlavy.

Rozuzlení se zřejmě dozvíme až po zhlédnutí filmu Deadpool & Wolverine. Ten právě vstupuje do kin a dle předprodejů a předběžných odhadů by se měl těšit velmi velké návštěvnosti. V hlavních rolích se samozřejmě objeví Ryan Reynolds jako Deadpool a Hugh Jackman jako Wolverine.

Další články

Načítám