Hlavní obsah
Článek

Spousta známých dam se letos sešla na vyhlášení finalistů dalšího ročníku soutěže Muž roku. Už podruhé se mezi nimi objevila i Jitka Kocurová (45), nezapomenutelná Pamela z Účastníků zájezdu.

Jejímu manželovi to, že přijde okouknout mladíky, nevadí. „Kdyby měl žárlit, tak by to se mnou nepřežil. Jsem veselý živel, mám ráda kolem sebe lidi a život. Kdyby žárlil, byl by to chudák, a s chlapci to bylo milé,“ smála se Jitka, která vypadá stále skvěle, takže se nemusela bát provokovat fantazii mladých mužů ve vestičce, pod kterou měla jen podprsenku.

Jitka má doma teenagera, takže nás zajímalo, zda by svého syna do podobné soutěže pustila, zvlášť když ona sama má zkušenosti z Miss. „Kdyby to byl jeho sen, tak proč ne. Svoje děti podporuji v čemkoli, pokud je to v nějakých mezích, i když je to časově náročné. Baruška se rozhodla krasobruslit a Tomík hraje golf. A kdyby se rozhodl, že by mu dal Muž roku něco do života a dovedlo ho to na nějakou cestu, neměla bych s tím problém,“ svěřila se.

Na vyhlášení nechyběly ani další známé dámy. Jak to slušelo Alex Mynářové, Kamile Nývltové, Michaele Noskové nebo Heidi Janků a také pánům svlečeným do půl těla, se můžete podívat v naší fotogalerii.

Další články

Načítám