Hlavní obsah
Článek

Herečka Drew Barrymore (49) je svým nekonvenčním přístupem k mnoha tématům ve své talk show proslulá, ale tentokrát dokázala odrovnat nejen své hvězdné hosty, ale i publikum. Drew si totiž pozvala do svého pořadu Pamelu Anderson (57), s níž pohovořila mimo jiné i o přirozené kráse a jejím rozhodnutí upustit od líčení. A právě to v herečce podpořilo odhodlání k nečekanému kroku.

Drew názory sedmapadesátileté hvězdy, která v posledních letech dramaticky otočila v přístupu ke svému vzhledu, inspirovaly. Jak je známo, herečka z Pobřežní hlídky a z obálek pánských časopisů byla svého času synonymem pro umělou krásu a výrazné líčení patřilo k jejímu každodennímu koloritu. Ovšem po úmrtí její make-up artistky a blízké přítelkyně Alexis Vogel se rozhodla od make-upu upustit a postupně se přestala líčit úplně. Vzdala se i umělých vlasů a odvážného odívání.

Herečka, která zazářila před kamerou ve svých šesti letech ve filmu E.T. Mimozemšťan, najednou prohlásila: „Promiň, ale jestli máme být opravdu upřímné…“, načež si sáhla za hlavu, začala si vytrhávat své umělé prameny vlasů a dramaticky je odhazovala pryč. Pamela zůstala zírat s otevřenou pusou, než začala tleskat a jásat. „Ach můj bože, to je úžasné! Do toho! Tohle nepotřebuješ,“ podpořila herečku Pam. V němém úžasu zůstala i další herečka Valerie Bertinelli (64), která byla dalším hostem pořadu.

Barrymore se v poslední době otevřeně rozpovídala o příznacích perimenopauzy, tedy období, kdy tělo ženy přechází od pravidelné menstruace do menopauzy. Herečka vysvětlila, že jedním z ‚úžasných příznaků‘ je i to, že vám začnou padat vlasy. Možná tak nyní i díky Pamele zjistila, že to jde i jinak…

4
fotky

Další články

Načítám