Hlavní obsah
Článek

Být slavnou osobností, to není jen tak. Na vlastní kůži to poznaly i herečky, do kterých se zahleděl jistý gentleman z Brna. Obeslal jich spoustu, jenže měl tu smůlu, že si to holky řekly. Které slavné dámy oslovil?

„Mám radost, že mám fanoušky i v Městskejch v Brně!“ informovala na sociální síti herečka. Narážela na fakt, že ji v minulosti oslovil jistý muž, který se představil jako Tomáš B., s tím, že pracuje v Městských divadlech Brno.

Aby svému příspěvku dodala váhu, připojila i krátký úryvek konverzace, v němž se jí dotyčný vyznal a čekal, co bude dál. „Mně taky píše!“ reagovala v následné diskuzi Monika Timková, kterou s Fixovou pojí nejen angažmá v Divadle A. Dvořáka v Příbrami, ale i dlouholeté přátelství. „Mně taky,“ přidala se do party hvězda Ulice Patricie Pagáčová.

„Dobře, holky, vyhrály jste, nechte si ho,“ odpověděla jim vysmátá Fixová, která se do Brna evidentně stěhovat nehodlá.

Zmíněné slavné dámy v tom nejsou samy. Pan Tomáš se opravdu činí a se stejnou zprávou, jakou adresoval jim, udeřil i na herečku a dabérku Kateřinu Lojdovou. „Tomáš jede,“ podotkla. Dotyčný ale obeslal i další známé tváře. Do skupiny vykutáleného svůdníka se zařadila i Michaela Maurerová a Kristýna Frejová.

„Teda, děvčata, nechci se vychloubat ani některou z vás zarmoutit, ale taky jsem v harému. Končím s tebou, jsi dareba a záletník,“ vzkázala ctiteli z Brna v žertu dcera Ladislava Freje, kterou muž dokonce pozval na noc plnou vášně do divadla.

„Tebe by i pomiloval, ty jsi jasný vítěz,“ vzkázala jí pobavená Fixová.

Další články

Načítám