Hlavní obsah
Článek

Už potřinácté dala herečka Patricie Pagáčová (35) dohromady charitativní kalendář Psí život, v němž najdeme řadu známých tváří s jejich mazlíčky i pejsky z útulků, v jejichž prospěch je výtěžek z prodeje určený. Představila ho na křtu, kde se ukázala i v nové image.

V účesu, který vypadal, jako by se herečka nechala ostříhat nakrátko, vynikla její tvář. „To celé vzniklo díky vizážistce asi za deset minut, protože jsem přijela pozdě z natáčení. A oblečení mi schválil návrhář Lukáš Macháček,“ vysvětlovala Patricie , které to seklo v růžovém kompletu.

Před rozhovorem jsme prolistovali kalendář, kde se vedle stálic objevily i nové tváře jako Kristýna HrušínskáJan Hrušínský, Filip Blažek, Petr ČtvrtníčekEvou HolubovouDana MorávkováJanem Čenským. A po rozkolu v jejich přátelství se v jednom projektu objevily Veronika Arichteva (38)Nikol Štíbrová (37). Podařilo se je snad Patricii usmířit?

„Tohle jsem neřešila, upřímně o tom moc nevím a nezasahuju do toho. Mám ráda obě holky, respektive všechny tři i s Martinou Pártlovou, která nemá psa, takže tam není. Nefotili jsme hromadně, všechny jsme objížděli a fotilo se někde v okolí jejich domova nebo práce. Takže každý byl úplně jindy,“ vysvětlila Patricie.

Ta má sama dva pejsky, poprvé se do kalendáře vyfotila s oběma. Její nový partner Alex, s nímž jsme se seznámili před pár dny, psy nemá. „Venčí moje. To stačí. To už bychom se zbláznili, kdyby byli ještě další psi,“ smála se.

Další články

Načítám