Hlavní obsah
Článek

Justin Timberlake (43) si v pátek u soudu ve městě Sag Harbour vyslechl verdikt v případu, kdy se řešila jeho červnová jízda pod vlivem alkoholu. Zpěvák byl uznán vinným a pouze s pokutou od soudu neodcházel. Neminou jej totiž také veřejně prospěšné práce.

Popovou hvězdu zadrželi policisté 18. června ve městě Sag Harbor asi 160 kilometrů východně od New Yorku poté, co zpozorovali, jak jeho BMW projíždí stopkou a snaží se udržet mezi jízdními pruhy na silnici.

Soudce Carl Irace udělil Timberlakeovi kromě peněžitého trestu i veřejně prospěšné práce, jejichž vykonání navrhl soudu samotný zpěvák. Soudce následně nařídil, aby Timberlake učinil také veřejné prohlášení.

„Ocitl jsem se v pozici, kdy jsem se mohl rozhodnout jinak. I kdybyste si dali jeden drink, nesedejte za volant, existuje tolik alternativ,“ kál se u soudu zpěvák, který si od začátku stál za svým, že onoho večera s přáteli vypil pouze jedno martini.

Důstojník, který Timberlakea zastavil ovšem trval na tom, že zpěvák nebyl ve stavu, aby mohl řídit. Zpěvákovi ovšem podle jeho právního zástupce pomohlo i to, že během celého procesu spolupracoval a byl zdvořilý.

Další články

Načítám