Hlavní obsah
Článek

Při pohledu na zpěvačku Mel C asi nikoho nepřekvapí, že právě ona si vysloužila už v počátcích slávy kapely Spice Girls přezdívku Sporty Spice. Rodačka z anglického Whistonu se i po překonání padesátky pyšní skvělou kondicí. Mel momentálně tráví dovolenou s přáteli a především se svým přítelem Chrisem Dingwallem.

V neděli si partička vyrazila na plavbu lodí okolo pobřeží Ibizy, přičemž si v nestřežených okamžicích užívala se svým pohledným Australanem láskyplné projevy náklonnosti. Zpěvačka si ovšem své soukromí dobře střeží a rozhodně nepatří mezi celebrity, které vytrubují do světa, s kým zrovna randí. O Chrisovi se ale přeci jen něco ví. Jde o modela, který pracuje pro agenturu Ford Models a přes dvacet let se objevuje v nejrůznějších magazínech, reklamách, ale i ve filmu. A to nejen před kamerou, ale i za ní jako režisér televizních filmů a seriálů.

Není ovšem jasné, kdy a kde se tito dva dali dohromady… Mel má za sebou sedmiletý vztah s producentem Joem Marshallem, rozešli se ale v létě před dvěma lety. Zpěvačka se netají tím, že zkoušela štěstí i na seznamovací aplikaci Hinge: „Zdá se mi, že je tam spousta sexy holek, ale všichni sexy chlapi jsou gayové,“ posteskla si zpěvačka před časem v jednom z rozhovorů. Jak je vidět, jednoho hodně sexy chlápka ale přeci jen našla, a jestli to bylo na seznamce, nebo jinde, si zřejmě Mel C nechá pro sebe. Tak hodně štěstí!

Další články

Načítám