Hlavní obsah
Článek

Jméno Hunter McGrady vám možná nic neřekne, ale věřte, že v USA je natolik známou plus-size modelkou, že to dotáhla až na obálku proslulého plavkového vydání magazínu Sports Illustrated. Své dosud nejprestižnější focení přitom absolvovala pouhých osm měsíců po porodu svého druhého dítěte.

Hunter si svůj debut v ikonickém magazínu ‚odbyla‘ už ve dvaadvaceti, když se roku 2017 objevila na jeho stránkách a v plus-size modelingu tak patřila k průkopnicím. Na 60. výročí Sports Illustrated se jí dostalo pocty, že se společně se třemi dalšími kráskami Chrissy Teigen, Gayle King a Kate Upton objevila na obálkách magazínu a pózovala i na kolekci obálek s názvem Legendy po boku hvězd jako Tyra Banks nebo Christie Brinkley.

Přestože dnes je hrdou majitelkou kyprých křivek, v mládí se přeci jen pokoušela svou váhu zredukovat, jelikož se v patnácti letech snažila prosadit v běžném modelingu. „Usilovala jsem o něco, čeho jsem nemohla dosáhnout. Jakmile jsem pochopila, že tohle nebude moje cesta, nechala jsem život plynout a byla šťastná. Dospěla jsem v člověka, kterým jsem dnes. Jsem hrdá na své tělo a na to, co pro mě udělalo,“ říká maminka dnes již tříletého syna Hudsona Tynana, jehož pojmenovala po svém tragicky zemřelém bratru Tynanovi, o něhož přišla během těhotenství po těžké autonehodě, a roční dcerky Avy Bryn.

Spolumoderátorka podcastu Model Citizen prozradila, že je nadšená, že může oslavovat různé tělesné proporce uprostřed ‚podivného‘ hollywoodského šílenství kolem léku Ozempic a dalších, které lidé zneužívají k redukci hmotnosti.

„Pořád věřím, že sexy můžete být ve všech velikostech. Ale nejdřív jsem na sobě musela zapracovat. Je to cesta, jak se do tohoto bodu dostat. Neříkám, že nemám špatné dny, protože je mám. Všichni jsme jen lidé, ale myslím, že to, co dělá Sports Illustrated, tedy oslavování všech typů postav, je velice zásadní. Zvlášť teď, když jsme uprostřed této podivné éry ozempicu a dalších,“ dodala modelka.

Související témata:
Hunter McGrady

Další články

Načítám