Hlavní obsah
Článek

Lela Ceterová (35) má za sebou nepříjemnou operaci, kterou podstoupila v pátek. „Minimálně tři týdny budu na tekuté stravě,“ svěřila se Lela Super.cz krátce před zákrokem.

Manželka Karlose Vémoly (39) je se svými fanoušky velmi sdílná, a nyní se jim tedy svěřila, jak zákrok proběhl a jak se s oteklou tváří a několika modřinkami cítí.

„Už jsem po operaci. Vytahovali mi cysty ze spodní a vrchní čelisti. Takže to mám zašité a za týden jdu na vytahování stehů. Bylo to takové všelijaké, ještě včera jsem měla křivý úsměv, dnes už je to lepší, ale bolí mě to,“ svěřila se Lela na sociálních sítích, kde sledující zajímalo, jak bolest vůbec zvládá.

„Ve svém životě mám za sebou tolik bolesti, že už to nedovedu posoudit. Představte si, že máte ty čelisti rozřezané, takže, jak to asi může bolet. Snažím se nekousat a jsem na tekuté stravě, abych to moc nenamáhala,“ dodala maminka dvou dětí, která i přes zdravotní nepříjemnost prožila příjemný víkend. S manželem totiž oslavili výročí vztahu.

„28. 7. je náš den. 7 let, to už je na medaili. Teď jen, kdo by si ji zasloužil víc,“ napsal MMA bijec ke společným romantickým fotografiím se svou láskou.

Další články

Načítám