Hlavní obsah
Článek

Pobyt v Paříži se u amerického rappera Travise Scotta nevyvíjí zřejmě podle jeho představ… Slavný umělec, jenž u nás vešel do povědomí také jako bývalý partner Kylie Jenner (27) a otec obou jejích dětí, si z návštěvy Paříže odváží nejen sportovní zážitky, ale i vzpomínky na tamní policejní celu. Travis se měl totiž v pátek v brzkých ranních hodinách v hotelu Georges V. dostat do potyčky se svým vlastním bodyguardem, zasahovat musela ochranka. Rapper nakonec skončil na policejní stanici.

Jen pár hodin před incidentem Scott divoce slavil vítězství amerického týmu nad Srbskem v basketbalovém zápase, ale následně se v hotelovém lobby dostal do potyčky se svým bodyguardem, u nějž nabyl dojmu, že se v práci poflakuje. Následovala rvačka, během níž musel zasáhnout člen hotelové ochranky, a následně byla přivolána policie.

Scott měl být extrémně naštvaný, že jej jeho bodyguard v Paříži nedostatečně chrání před pronásledováním a obtěžováním paparazzi. Zatímco hudebník putoval do vazby, kde se prý nějaký čas čekalo na jeho vystřízlivění, aby mohl cdbýt proveden výslech, člen ochranky hotelu byl sanitkou převezen na kontrolu do nemocnice. Během potyčky bylo prý rozbito několik váz, a tak bylo nutné vyšetření, zda neutrpěl nějaká zranění.

Hudebník prozatím zůstává ve vazbě, ale údajně ještě nebyl z ničeho obviněn. „Komunikujeme s místními pařížskými úřady, abychom tuto záležitost rychle vyřešili, a pokud to bude vhodné, poskytneme aktuální informace,“ uvedl pro TMZ rapperův zástupce. Jeho právníci se zatím nevyjádřili.

Další články

Načítám