Hlavní obsah
Článek

Ve středu dopoledne pokračoval soud mezi bývalými manželi Taťánou Kuchařovou (36)Ondřejem Brzobohatým (41). Projednávala se kauza úniku citlivých informací z církevní žaloby, která měla anulovat jejich manželství. První stání proběhlo v lednu letošního roku.

Dnešní jednání se ale začalo v průběhu přiostřovat. Novinář Luboš Procházka, který se kauzou zabýval a jenž byl zároveň PR manažerem některých projektů Taťány Kuchařové, u soudu uvedl, že pokyny ke zveřejnění dostával průběžnými zprávami z čísla Kuchařové. Dle čestného prohlášení, které podepsal, se následně sešel s právníky Kuchařové, aby se domluvili, jak ji ochránit před zveřejněním toho, že obsah církevní žaloby poskytla ona, uvedl novinář u soudu.

Taťána se k soudu nedostavila. Zastupovala ji její advokátka. „Jsem ještě plný emocí, nechci se k tomu moc vyjadřovat. Netušil jsem, že ta fakta jsou ještě daleko krutější, než jsem si myslel,“ řekl po jednání Brzobohatý Super.cz.

A co na kauzu říká samotná Kuchařová? Ta se obrnila hradbou mlčení. „Nebudu média ani veřejnost informovat o průběhu soudního líčení, na rozdíl od mého bývalého manžela. Budu se bránit a vyjádřím se až po rozsudku,“ odpověděla na dotaz Super.cz Taťána Kuchařová. Tady to na smír mezi exmanželi rozhodně nevypadá…

Další články

Načítám