Hlavní obsah
Článek

Organizace Clash of the Stars řeší jeden skandál za druhým. Nedávno rozvázala spolupráci se zápasníkem Samirem Marginou, který se během tiskové konference pustil do LGBT komunity. Z jeho úst padaly nechutné výroky o pobodání, a dokonce smrti. Není se tedy čemu divit, že organizace přišla o důležité sponzory.

Nyní se řeší další pikantnost, a to kolem Hanky Gelnarové (23), která se mimo jiné objevila i v Survivoru. Hanka patří mezi zápasnice, které se poctivě připravují, přičemž nikdy nevyvolává konflikty. I proto bylo překvapení, že si na sociální sítě přidala video, kde v jedné chvíli zvedá pravici a hajluje. Příspěvek po pár minutách smazala a po ohromné vlně kritiky sdílela se slzami v očích omluvu s tím, že netušila, že jde o nacistický pozdrav. Kdyby to prý tušila, tak nic takového nezveřejní.

„Netušila jsem, že budu někdy muset točit takové vyjadřovací video. Určitě se k některým z vás dostalo video, kde jsme v obýváku před televizí, děláme tam mažoretky, hraju si tam na vojáka a dělám tohle. Upřímně, teď mi to věřit můžete i nemusíte. Ale já znám svou pravdu a lidi, co mě znají, vědí, že já taková nejsem. V životě nedělám tyhle špatné věci, nejsem ten typ člověka. Přidala jsem se k ostatním a jela jsem si tam mažoretky, vojáčky. Bohužel jsem tady toto neznala a můžete si myslet, jaká jsem hloupá, že neznám tyhle věci jako hajlování,“ řekla influencerka s tím, že si je vědoma, že ponese následky.

Organizace Clash of the Stars se od jejího příspěvku razantně distancuje. „Celá situace nás velmi mrzí. S Hankou to řešíme. Od takového chování se jako celá organizace distancujeme a nechceme s tím mít nic společného,“ řekl Super.cz moderátor a spoluorganizátor Clash of the Stars Jakub Jíra s tím, že podrobnější vyjádření bude organizace sdílet během pár dnů. Dokonce se nabízí otázka, zda Hanku tento přešlap nakonec nebude stát i rozvázání spolupráce.

Další články

Načítám