Hlavní obsah
Článek

Ani třetí večer letošního ročníku StarDance si nenechala ujít řada známých tváří. Vedle hvězd, které soutěží na parketu, v publiku nechyběli diváci z řad celebrit a hvězdy, které si v minulosti dřinou v taneční show samy prošly.

Společně na StarDance dorazily Veronika Arichteva (38)Daniela Brzobohatá (45). Obě si soutěží prošly ve stejném ročníku a od té doby se přátelí. Veronika se zahalila do výrazných žlutých šatů kanárkové barvy. Do odhalených modelů, ve kterých tančila na parketu, měl model hodně daleko. Oversize módu má však herečka v oblibě.

Daniela vsadila na červenou barvu. K modelu, který tvořila velká sukně a top, doladila i obuv. Stejně jako Arichteva byla v outfitu nepřehlédnutelná. Rozhodně nejodvážnější model si v sobotu oblékla Leona Machálková (57). Ta sáhla po pánském stylu a pod výrazné sako si nic nevzala, dala tak na odiv svůj dekolt.

V publiku nechyběl ani Ondřej Ruml (43) se svou taneční partnerkou Andreou, kteří ze StarDance vypadli v minulém kole. Po roce se do show vrátil také herec Marek Adamczyk (36). V publiku se objevil i někdejší král tanečního parketu Jiří Dvořák (57), který si soutěží prošel spolu s tanečnicí Lenkou Norou Návorkovou. Kdo další se v sobotu na StarDance objevil, na to se podívejte v naší galerii.

10
fotek

Další články

Načítám