Hlavní obsah
Článek

Tuhle sobotu slaví šedesátiny a jako dárek si Sagvan Tofi (60) nadělil pokračování úspěšného muzikálu Děti ráje. Stejně jako v jedničce si v něm sám zahraje, i když řadu herců obměnil a tým omladil. Sám ale vypadá pořád stejně.

„V hlavě jsem to měl už dávno, byli jsme domluvení i s autory, jako je Michal David, František Janeček nebo Zdeněk Barták. Jsem rád, že se příběh, na který budeme navazovat a hrál se patnáct let, líbil, písničky mají pořád úspěch. Navázat bude těžké, ale musíme být ještě lepší,“ slibuje Sagvan s tím, že diváci se mohou těšit na úplně jiné skladby.

Novými tvářemi v muzikálu jsou například Lucie Vondráčková, Vojtěch Drahokoupil, Ivana Jirešová nebo bratři Bendigové. Sám Sagvan opět ztvární roli DJ Toma, tentokrát v alternaci s Tomášem Matonohou. „V jedničce jsme se alternovali s Martinem Dejdarem, ale jsme kamarádi, chtěli jsme si to užít na jevišti spolu, takže on teď bude Stanley spolu s Braněm Polákem,“ upřesnil.

Sám vypadá stejně, jako když před patnácti lety v Dětech ráje začínal. Museli jsme se tedy zeptat, co stojí za tím, že stejně jako jeho vrstevník Brad Pitt nestárne. „Spousta plastik, jsem úplně zplastikovaný přesně jako on,“ smál se Sagvan, když vysvětloval posun své role.

Další články

Načítám