Hlavní obsah
Článek

Narozeniny ve stylu Dior! Přesně tak to vypadalo na opulentní oslavě ročního Deriana, syna influencerky Dominiky Myslivcové (30). Akce se konala na zámku a vše bylo doladěno do posledního detailu. Podívejte se na malou ukázku.

Stovky balonků, třípatrový dort, dětské luxusní mini Mercedes G a dekorace od Diora. První narozeniny rozkošného synka Deriana pojala Dominika Myslivcová skutečně ve velkém stylu. Opulentní oslava se konala v zámecké zahradě a neměla snad jedinou chybu.

Vše bylo promyšleno skutečně do posledního detailu - nakonec i počasí. Vzhledem k nepříznivým povětrnostním podmínkám byla oslava už dvakrát odložena, ale čekání se vyplatilo a na třetí pokus vše vyšlo tak, jak má. Oslavenec bude mít díky přítomnosti fotografky památku na celý život a hosté na tento den také nejspíše jen tak nezapomenou.

Dominika se v rámci příležitosti nejspíše pořádně plácla přes kapsu, ale nejen to. Přiznává, že samotné přípravy na den D jí daly pořádně zabrat, ale stálo to za to. Pro synka chtěla vymyslet něco speciálního, což se jí podařilo na jedničku. Podívejte se sami v galerii.

Další články

Načítám