Hlavní obsah
Článek

Velkolepou oslavu osmdesátin uspořádal producent František Janeček (80). Na terase hotelu v sousedství Bertramky, kde žil Karel Gott, se sešly stovky hostů. Nechyběl nikdo, kdo ve světě šoubyznysu něco znamená. Své narozeninové párty s vyhlídkou na Prahu tady pořádá už několik let. „Jako starý konzervativec, ty podniky nerad měním,“ řekl pro Super.cz.

Mám to štěstí, že jsem se toho požehnaného věku dožil. Je to drobný začátek další dekády, a jak se cítím ? To je nepřenositelné, to si musí zažít každý sám,“ krčil rameny oslavenec, který se dočkal spousty dárků, mezi nimiž bylo hodně uměleckých předmětů, pro které má producent slabost.

Sám sobě by nejraději nadělil zdraví, v jeho divadle Goja Music Hall se aktuálně hrají Bídníci, nový projekt nechystá. „Hrajeme krásné Bídníky a upřímně, už není natolik velký výběr. Je spousta muzikálů, ale jsou nepřenositelné, protože jsou Čechům tematicky vzdálené a nesrozumitelné,“ míní.

Diváky ale určitě potěší, že s novou sezonou budou v Bídnících jako hosté vystupovat Monika Absolonová (47)Marian Vojtko (51), kteří samozřejmě nechyběli mezi hosty. Mezi jinými Janečkovi gratulovali Jiřina Bohdalová (93), Michal David (64), Sagvan Tofi (60), zpěvačky Heidi Janků (61), Yvetta Blanarovičová (60), Michaela Nosková (41) nebo Natálie Grossová (21). Na to, kdo všechno dorazil, se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Další články

Načítám