Hlavní obsah
Článek

Dominika Mesarošová (39) se dnes poprvé vyjádřila k údajnému vztahu s Jaromírem Soukupem. Ten rázně popřela a k tomu zareagovala na chování Agáty Hanychové (39). Ta se spolu s Ornellou Koktovou (31) kvůli drbům o poměru s bývalým mediálním magnátem do Dominiky veřejně ostře pustila. Mesarošová na to konto uvedla, že její přátelství s Hanychovou tímto skončilo.

„Od mého příletu mi Agáta nezavolala ani nenapsala. Zkoušela mi volat při svém živém vysílání. Dle mého názoru mají telefonické i SMS komunikace zůstat soukromé, odmítám být nápomocná byznysu postavenému na drbech a spekulacích, bez ověření pravosti informací. Věnuji svůj čas svému milovanému synovi, své práci a sobě. Svým pořadem mi však Agáta prokázala velkou službu, a to, že je třeba se zamyslet nad tím, jací lidé mi mají patřit do života a jací již ne,“ napsala Dominika veřejně a tím dala jasně najevo, že Agáta už v jejím blízkém okruhu přátel není a nebude.

Agáty se okamžitě zastala Ornella Koktová a rozhodla se celou situaci vysvětlit. Bohužel způsobem, který nedosahuje ani úrovně půtek puberťaček na základce. „Domi, neodpověděla jsi jí na esemesku ani hovor ještě před nějakým natáčením. Stačilo říct: Holky, nebuďte krávy, to není takhle. A pouze se tomu celému jako obyčejné ženské zasmát. Nic víc. Ale to, že jsi prostě neodpovídala na soukromé SMS, nezvedala telefon a udělala jsi kolem sebe Berlínskou zeď… jsi neudělala normální reakci kámošky. A to je právě ta škoda,“ napsala jí Ornella. Zjednodušeně řečeno: neodpověděla jsi nám, tak jsme si do tebe koply.

Nechápaví sledující nevěřili vlastním očím, co čtou. „Je škoda, že ji Agáta jako kámoška vůbec něčemu takovému vystavila. Tohle se prostě nedělá,“ napsala jí jedna z komentujících. „Těm, kteří si zaplatili podcast díky téhle senzaci, byste měli vrátit peníze. Spojení s Agátou vám, Ornello, nepřinese štěstí,“ napsala další. Ornella dostala pořádnou sprchu od další více jak stovky sledujících.

Aniž by totiž Agáta s Ornellou s Dominikou cokoli soukromě řešily, celou kauzu prodávaly na placené platformě. Agáta tak doslova prodala své přátelství.

Další články

Načítám