Hlavní obsah
Článek

V poslední době se lidé na sociálních sítích připojují k trendu sdílet zásadní roky svého vztahu. Datum seznámení, prvního rande, zásnub, svatby a narození dětí. Do výzvy se zapojila i Ornella Koktová (31), která následně šablony využila k tomu, aby se veřejně vysmála své mladší sestře Charlotte Štikové (28).

Charlotte před pár dny oznámila, že se zasnoubila s přítelem Martinem a že plánují svatbu. A to po pouhých třech týdnech vztahu. Jak totiž nejmladší z klanu Štikových svěřila, dohromady se s přítelem dali teprve na letošním karlovarském filmovém festivalu (skončil 6. července).

V tomto případě tak Ornella šablonu v narážce na vztah své sestry vyplnila ne po letech, ale po dnech, svatbu pak odhadla na září, děti nechala s otazníkem. „Potkali jsme se 1.7.2024, začali jsme spolu chodit 2.7.2024, zasnoubili jsme se: druhý týden v červenci, vzali jsme se ?.9.2024, děti: ???,“ sdílela Ornella na sociální síti.

Spoustu svých fanynek nejspíš pobavila, zato její matka ji také veřejně vyzvala, aby byla zticha. „Proč, Ornello, kopeš do Charlotty, nechápu a je nás asi víc. Vždyť jste s Pepou (manželem Ornelly Josefem Koktou - pozn.) od sebe 36 let, tak drž tu svoji pusu a nech, ať je Charlotta šťastná,“ napsala jí.

Na Ornellin výsměch reagovali i jiní. „V jednu chvíli brečíte, jak máte ségru ráda a pak si z ní děláte srandu? Jste ta poslední, co by měla soudit něčí vztah. Otázka je, co je horší: Zasnoubit se po krátké době a nikomu tím neublížit, nebo rozvrátit rodinu?“ napsala Koktové jedna ze sledujících zase v narážce na to, že Ornella s Koktou otěhotněla ve svých  19 letech a v době, kdy byl ženatý s Gabrielou Partyšovou. Binias vzkaz okomentovala souhlasným „svatá pravda“.

Charlotte měla navzdory napjatým vztahům v plánu na svatbu pozvat celou rodinu včetně Ornelly. Je otázka, zda si to po tomto hejtu nerozmyslí…

Další články

Načítám