Hlavní obsah
Článek

Rodina Charlotty Štikové (27) v posledních týdnech otevřeně mluví o jejích problémech, které souvisí také s návykovými látkami. Situace, ve které je, také velmi trápí její sestru Ornellu Koktovou (31). Po zveřejnění fotek a rozhovoru se ji tak snažila sehnat, marně.

„Bohužel jsem ji ještě nenašla, a tudíž nekontaktovala. Je to stále složité, navštěvuje různé lidi a já v tom sama mám chaos,“ svěřila se Ornella s tím, že pokud by se jí sestra chtěla ozvat a navázat kontakt, tak bude ráda.

„Samozřejmě, kdyby se mi ozvala jakýmkoli způsobem. Já už mám sto let stejný číslo, i v minulosti jsem jí xkrát nabízela pomoc a sama se zatím neozvala,“ prozradila Ornella, kterou jsme potkali na premiéře třetí řady seriálu Iveta.

Snažila se Charlotte zastihnout i v květinářství v centru Prahy, kde by měla pracovat. I to bylo bez výsledku. „Našla jsem to květinářství, ale bylo mi řečeno, že tam není, protože měla nějaký zdravotní problém, takže jsem ji tam nezastihla,“ svěřila se Ornella, která z toho byla zklamaná. „Řekli mi, že si snad poranila nohu a nemohla do práce. Člověk neví, kde ta pravda vlastně je, a dohnat ji je nadlidský úkol. Možná by to chtělo odbornou pomoc než to samo léčení,“ dodala závěrem Koktová.

Další články

Načítám