Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, co se na sociálních sítích vyrojily spekulace, že má mít Ornella Koktová (31) milence. Trojnásobná máma drby o své údajné nevěře se smíchem vyvrátila. Šťastná je po boku Josefa Kokty už víc než třináct let a svůj vztah pravidelně utužují.

Naposledy si užívali společnou chvilku jako pár na jaře, kdy v Budapešti slavili výročí. Od té doby na sebe příliš času neměli. „Od května, co jsme spolu byli v Budapešti oslavit naše 13. výročí, jsme si udělali náš den. Hlídání nemáme, a tak jsme využili všedního dne,“ svěřila se Ornella, která se pochlubila snímky z vířivky.

S manželem vyrazila do wellness, kde se věnovali jen sami sobě. „Děti ve škole/školce, mezitím se přezouvaly gumy na zimu a my těch pár hodin využili na maximum. První pocit unavených těl rodičů v té horké vodě? Jak dvě zmrzliny, co se nezmohly na slovo,“ okomentovala odpoledne Ornella, která se ani drby nenechá rozházet. „Tohle je tak moc důležité a pro vztah zdravé,“ napsala jí jedna z fanynek.

S Pepou mají mezi sebou šestatřicetiletý věkový rozdíl. A společně vychovávají své tři děti Quentina, Svena a Lilianne. „Já potkala spřízněnou duši, byla tam velká chemie, všechno to sepnulo,“ řekla Super.cz o svém muži Ornella, které její sledující fandí.

6
fotek

Další články

Načítám