Hlavní obsah
Článek

Ornella (31)Josef Koktovi (67) patří mezi jedny z nejstabilnějších párů českého showbyznysu. Přesto se na sociálních sítích začaly šířit spekulace, že má mít maminka tří dětí milence, což nevyvrátila ani její matka Monika Binias (52), se kterou její starší dcera přerušila jakýkoliv kontakt.

K celé situaci se nyní Ornella rozhodla vyjádřit na sociálních sítích. „Nechtěla jsem to dělat a vůbec na to reagovat, ale vlastně si říkám, že si zasloužíte znát tu pravdu. Pravda je taková, že žádného milence nemám,“ řekla Ornella Koktová, když vtom jí do řeči skočil jistý Kryštof, se kterým seděla při jídle.

„Ornellko, pojď už. Už mi najíždí ta modrá pilulka,“ doplnil ji Kryštof s vtipem. Fešný muž není její milenec, ale obchodní partner. V tomto případě je znát, že si z drbů Ornella rozhodně nic nedělá, naopak se všem, kteří je šíří, jen vysmála.

Máma tří dětí je kvůli pracovním povinnostem v Praze, kde přespává v hotelu, a dokonce i jedna noc bez jejího manžela je pro Ornellu jistou výzvou. „Neusínat v klubíčku je děs,“ napsala k fotografii své náhradní postele, kde jí zkrátka její milovaný Pepa chyběl.

Další články

Načítám