Hlavní obsah
Článek

Na svatbě Charlotte Štikové chyběl nejen její otec Michal Štika, který svou absenci na veselce předem avizoval, ale i její sestra Ornella Koktová. Ta však událost nenechala bez povšimnutí a Charlottě několik hodin po obřadu věnovala skromnou gratulaci.

Charlotte Štiková (28) se vdala v pátek 20. 9. krátce po jedenácté hodině. Své životní ano si s přítelem Petrem řekli na radnici v Hostivici, kde se konal komornější, zprvu utajovaný obřad. Charlotte k oltáři doprovodila její maminka Monika Binias (52), v obřadním sále ovšem chyběli Charlottin otec Michal Štika i její sestra Ornella Koktová (31).

Jak jsme psali, Charlottin otec svou neúčast avizoval s předstihem. Nechtěl se setkat s exmanželkou, přičemž dle jeho slov by se svatba jeho dcery zvrtla ve scénu z komedie Slunce, seno a pár facek.

Nepříliš překvapivě pak radostnou událost vynechala i Ornella, jejíž vztahy se sestrou jsou dlouhodobě na ostří nože. Ta ale svatbu nenechala bez povšimnutí a několik hodin po obřadu věnovala své sestře skromnou gratulaci. „Hodně štěstí a ať jsi spokojená,“ popřála Ornella své sestře prostřednictvím instagramu veřejně.

Další články

Načítám