Hlavní obsah
Článek

V poslední době se Katy Perry (39) příliš nevede po pracovní stránce. Tak chtěla své fanoušky nadchnout kouskem, který si užila i se svým snoubencem Orlandem Bloomem (47). U spousty lidí ale tvrdě narazila.

Zdá se, že zpěvačce se v poslední době příliš nedaří. Její první comebackový singl dle zahraničních médií zcela propadl a příliš šancí se zatím nedává ani dalším písním. Katy se tak snaží alespoň užívat si soukromý život s dcerkou a „věčným snoubencem“ Orlandem Bloomem. Hodně času pár tráví u moře a teď si společně troufli na skok z helikoptéry přímo do moře.

Celý zážitek si Katy a Orlando dokumentovali, aby pak zpěvačka mohla svým fanouškům ukázat, jak jsou s partnerem odvážní a jak si skok užili. Někteří lidé jejich výkon chválili, instagram Katy Perry ale zaplavila i vlna těch, kteří jej striktně odsoudili.

„Množství paliva a toxinů, které se dostaly do atmosféry z tohoto jediného skoku, je něco šíleného!“ nebo „To je tak neuvěřitelně dekadentní a ignorantské,“ či „Haha, být bohatý a nestarat se o klimatické změny,“ případně „Přemýšleli jste někdy o škodě, kterou takovým chováním způsobíte životnímu prostředí? Proč si myslíte, že na to máte právo?“ zní v komentářích.

Zpěvačka tak po všemožném odhalování předvedla další kousek, který lidem zůstal ležet v žaludku, a nezbývá než čekat, jestli v budoucnu ukáže alespoň něco, čím by nadchla svých úctyhodných 205 milionů fanoušků.

Další články

Načítám