Hlavní obsah
Článek

Katy Perry (39) je poslední měsíce jako utržená ze řetězu, a to nejen v odívání a natáčením odvážných videoklipů, ale jak je vidět, i upřímností, s níž se rozhodla pohovořit o formě odměňování svého partnera Orlanda Blooma (47)… V podcastu Call Her Daddy se totiž rozpovídala mimo jiné o tom, že za umyté nádobí a uklizenou kuchyň potěší svého snoubence zase ona…

„Když přijdu domů a je všechno hotové, čistá kuchyň, umyté nádobí, všechny skříňky dovřené, tak se může připravit na to, že mu vysaju prcka,“ šokovala moderátorku pořadu Alex Cooper zpěvačka. „Myslím to doslova. To je můj jazyk lásky,“ pokračovala Katy a Alex tím úplně odrovnala.

V závěru úryvku rozhovoru, který na své vysílání do éteru teprve čeká, Perry dodala: „Nepotřebuji červené ferrari! Můžu si koupit červené ferrari. Jen umyj, sakra, to nádobí. Vysaju ti ho! Je to tak jednoduchý,“ byla interpretka hitů Roar či Firework až nečekaně upřímná.

Nutno podotknout, že i Orlando byl již v minulosti v intimních otázkách ve vztahu ke Katy nevídaně upřímný, když v době, kdy byla jejich dcera Daisy ještě miminko, v rozhovoru pro The Guardian řekl, že spolu s Katy měli nedostatek sexu, ale že to bylo proto, že právě porodili. V roce 2016 rovněž Orlando proslul svou nahou plavbou na paddleboardu na Sardinii.

Pár se zasnoubil v roce 2019 a o rok později se mu narodila dcera. Herec z Pána prstenů a Pirátů z Karibiku má ještě třináctiletého syna Flynna se svou bývalou ženou, modelkou Mirandou Kerr.

Další články

Načítám