Hlavní obsah
Článek

Oblíbená herečka a moderátorka Adéla Gondíková (51) se pyšní postavičkou jako proutek. Po roce opět vynesla třpytivé šaty, ve kterých vynikla její štíhlá postava.

„Ano, po roce, ale tyto jsou trochu jiné. Loni byly světlejší, tyhle jsou trochu do tmava. Nabízela jsem, že si můžu vzít zase ty světlejší, ale zjistili jsme, že tady k této dekoraci jsou tmavší šaty lepší. Je to takový návrat do devadesátek, ale flitry k tomu Silvestru patří,“ smála se Adéla, která natáčela silvestrovský díl primáckého pořadu Inkognito.

Co je ale překvapivé, že i když se Adéla pyšní stále krásnou postavou, nemaká na ní, i když si to neustále slibuje. „Já nic nedělám a je to na mně hrozně vidět. Zrovna nedávno jsem koukala na nějaké staré fotky a vzpomněla si, jak jsem tehdy nadávala, že jsem tlustá a ošklivá, a teď jsem si říkala, vidíš, jak tě pánbíček potrestal. Byla jsi krásná a říkala jsi úplné blbosti. Nedělám teda nic, ale začnu, každý den si to říkám. Chtěla jsem začít od padesáti, teď je mi padesát jedna a stejně jsem pořád nezačala,“ mrkla na nás Adéla.

5
fotek

Další články

Načítám