Hlavní obsah
Článek

Zápasníka Radka „Rouchyho“ Roušala čeká další souboj. Ještě než nastoupí na Oktagonu 61 v Brně do klece, kam již tradičně dojde ve svém vězeňském mundúru s rukama v poutech, musí shodit zbývajících šest kilogramů. Jak probíhala příprava a jak zvládl „hubnoucí peklo“, které má z velké části za sebou?

Denní příjem kalorií omezil na minimum a je jen na vodě. Elitního postojáře Radka „Rouchyho“ Roušala čeká v sobotu na 61. turnaji Oktagonu MMA souboj s francouzským protivníkem Nezarem Bahajim, kvůli kterému musel shazovat 14 kilogramů. Značnou část shazování má Roušal za sebou a nyní, během tří dnů, musí dát dolů zbývajících šest kilo. Zdá se ale, že má vše pod kontrolou a obavy z jeho strany rozhodně nepanují. Zastihli jsme ho totiž na Playboy večírku, kde se o přípravě na souboj rozpovídal více.

„Jsem na vodě, jsem v čisticím režimu. Nemohu pařit jako ostatní holky a borci tady, ale bohužel. Za tři dny mě čeká zápas, jsem ve formě a za 15 minut valím domů,“ rozpovídal se na úvod. Přípravu rozhodně nepodceňuje, divoká párty do rána nepřipadala v úvahu.

Nervozitu před blížícím se soubojem Roušal nepociťuje a nátlak necítí ani při uvědomění, že do klece nastoupí na domácí půdě - ba naopak. „Užívám si to. Je to na domácí půdě, takže se strašně moc těším,“ říká sebevědomě Roušal, který se už těší na „den D“. „Příprava dobrá, už se táhne dlouho,“ uzavřel.

Související témata:

Další články

Načítám