Hlavní obsah
Článek

Zpěvačku Victorii (†40) dobře znal i hudebník Ondřej Brzobohatý (41). Toho informace o jejím úmrtí pochopitelně velmi zasáhla. Victorii bylo teprve čtyřicet let a zůstaly po ní tři děti. Podle informací tureckého webu Hürriyet ji měl zastřelit manžel, který poté spáchal sebevraždu. Případ se ale stále vyšetřuje.

„Tohle je tragédie, která nemá v naší branži obdoby. Victorii jsem osobně znal a byla to fantastická profesionálka, a především kvalitní a slušný člověk. Cítím nepopsatelný smutek a nesnesitelnou nespravedlnost vůči jejímu osudu. I přes všechen vztek a bezmoc, co se kvůli tomu ve mně hromadí, přeju si z hloubky svého srdce…kéž její duše najde klid,“ napsal na sociální síti zdrcený Brzobohatý, ke kterému se přidávaly i další celebrity.

„Je to strašlivý ,otřesný, strašný neštěstí….Bože…,“ napsala Mahulena Bočanová (57). „Byl to tak krásnej člověk, strašně mě to mrzí,“ přidala se zpěvačka Martina Pártlová (45). „Je to strašný,“ těžko hledala slova Marta Jandová (50). „Bolest… „Nechápu. Má zlatá a stále usměvavá kolegyně z Evropy 2, čistá duše, kdykoli připravena nabídnout pomoc,“ stále nevěřil Tomáš Kopecký.

Victoria Velvet zemřela v noci z pondělí na úterý. Podle tureckého portálu Hürriyet se manželé měli hádat kvůli „telefonickým zprávám“, napjatá hádka poté skončila tragicky. Ve hře je ale i možnost, že nakonec vraždil někdo třetí, policie případ stále vyšetřuje a tuto možnost nevyloučila.

Další články

Načítám