Hlavní obsah
Článek

První přímý přenos StarDance už mají za sebou a připravují se na další sobotu. Ondřej Ruml (43) vplul na parket energickým jivem na píseň Hey Baby. Přestože ten večer nepatřil k nejlepším, jeho výkon rozhodně nebyl propadák a o své pocity se zpěvák chtěl s fanoušky podělit.

S tanečnicí Andreou Třeštíkovou získali od poroty 15 bodů. „Myslím si, že to bylo na začátek dobré, jen budete muset zvýšit dynamičnost, budete to muset udělat sportovnější,“ řekla k jejich tanci Tatiana Drexler. Pro zpěváka to však byla pořádná zkouška. Před přímým přenosem se v zákulisí s kolegy za zády hned několikrát na památku vyfotil a popsal, jak se po prvním tanci cítí.

Ondřej přiznal, že je pro něho soutěž nejtěžším projektem, který kdy dělal. „Ukázalo se, že je pro mě úplně nejtěžší udržet si koncentraci, síly a klid až do té nejdůležitější chvíle. Člověk si to musí nějak rozvrhnout, protože tanec, který vidí divák v televizi, je za ten den proveden i třeba čtyřikrát z důvodu kostýmních zkoušek, kamerových zkoušek a generálky s lidmi. A jeden si řekne, dobře, nepojedu ty první jetí naplno, ale pak vám to nedá a chcete si to prostě zkusit,“ svěřil se Ondřej Ruml s tím, že mu jeho kolegové ze StarDance za těch několik měsíců zkoušení přirostli k srdci.

To, jak si v soutěži vedou, tedy prožívá s nimi. „Bylo mi moc líto Martiny, protože si myslím, že udělala obrovský pokrok, pro mě naprosto fenomenální i díky Dominikovi,“ svěřil se na adresu kickboxerky Martiny Ptáčkové, která po prvním kole skončila s 13 body poslední. „Vnímám i ten obrovský tlak na Oskara, jako na dítě z taneční rodiny, nesoucí odkaz svého otce choreografa Richarda a zároveň černého koně soutěže. Vidět jeho maminku Marcelu v publiku se slzami v očích byl pro mě velmi silný moment, stejně tak jako vidět dojatého jazzmana Milana Svobodu, když fantasticky dotančila jeho žena Jana Paulová,“ napsal na sociální síť Ondřej Ruml.

Zpěvák je vděčný, že si projektem může projít. „Uvědomuji si i ten velký tlak na Lucku Vondráčkovou, od které tak nějak všichni s až krutou samozřejmostí očekávají brilantní výkony, a zároveň ji určitá část naší populace zcela nepochopitelně nenávidí, protože nechápou, že ta postava, kterou hraje v seriálu, ve skutečnosti není ona sama,“ podpořil svou kolegyni Ondřej Ruml, který si přeje zůstat ve StarDance co nejdéle, a to kvůli zážitkům a dobrodružstvím, které s kolegy prožívá.

5
fotek

Další články

Načítám