Hlavní obsah
Článek

Ondřej Novotný (47)Renata Langmannová (38) vyrazili na promítání prvního dílu reality show Zrádci, kde promluvili nejen o svých dojmech z projektu, ale také o tom, že se jim brzy narodí další potomek.

Jak jsou na tom s přípravou? „Vzhledem k tomu, že už jedno dítě máme, tak se naše dennodenní starosti točí kolem toho, které je na světě. Po Medě mám schováno spoustu věcí, tak to zatím nechávám na poslední chvíli jako všechno,“ řekla Renata s úsměvem a promluvila i o vybírání jmen, do kterého se zapojuje i její čtyřletá dcerka. „Meda se ráda zapojí, ale říká jen jména svých nejbližších kamarádů, takže to jsme zavrhli, že to asi neprojde,“ podotkla.

Ondřej Novotný se těší nejen na další přírůstek do rodiny, ale také další úspěch s organizací Oktagon MMA. „Užíváme si Medu, která už je parťák. Bereme to den za dnem. Já mám před sebou dva velké turnaje, Brno bude fantastické a pak i Frankfurt, vyprodat fotbalový stadion v Německu se neděje každý den. Já jsem takový netěšivý typ, ale každý to připomíná, a už cítím to vzrušení a pocit z něčeho, co jsem nezažil, ani o tom nesnil a ono se to stane,“ řekl Ondřej.

Pokud jde o léto, tak si ho manželé užili, jak nejlépe mohli. „Užili jsme si krásné léto, cestovali jsme, byli jsme spolu a byl to moc krásně strávený rodinný čas a teď se těším, že budeme tady, nachystám si věci, které potřebuji. Malá začala chodit do školky a máme takovou denní rutinu. Má to všechno něco do sebe,“ uvedla Renata a Ondřej ještě dodal, že už se těší na vánoční čas, kdy s rodinou pravidelně jezdí na chatu do hor.

Další články

Načítám