Hlavní obsah
Článek

Ondřej Novotný (47) je neodmyslitelným členem reality show Survivor, kterou provází diváky, ale také hráče. Jako jeden z mála vidí i detaily soutěže a herních kroků všech soutěžících. A tak prozradil, jak je s novým vítězem Martinem Mikyskou spokojený.

„Jsem nadšený, myslím si, že si to zasloužil. Hrál velmi dobrou hru, získával imunity, vyhrával duely, a když bylo potřeba, tak i přechytračil. Velmi dobrý vítěz,“ řekl Novotný Super.cz.

Některým divákům se zdálo, že je to právě Mikýř, se kterým to neměl moderátor občas jednoduché, a to zejména kvůli vtípkům, od kterých neupustil téměř po celou dobu soutěžení.

„Nemusím se bránit. Není to souboj Mikýř vs. Novotný, to je spolupráce. Já mám nějaké zadání a musíme si rozumně vytyčit, kam až kdo může jít, ale já jsem průvodce a je to jeho hra. On je důležitý a já jsem tam jenom, abych udělal stejnou rovinu pro čtyřiadvacet lidí, což samozřejmě s Mikýřem v týmu není jednoduché, ale myslím si, že se to povedlo a bylo to super,“ podotkl Ondřej Novotný, který se těší z toho, že je Survivor již u konce.

„Upřímně je to pro mě úleva, letos jsem si se Survivorem fakt naložil. Je to půl roku a každý den, jak je to populárnější, tak je to náročný. Místy jsem, jak říkám, chodil do práce, a nechci chodit do práce. Těším se, že to skončilo. Budu to muset ještě do června dohrát a pak, když se mě někdo na něco zeptá, tak dostane facku,“ řekl moderátor a šéf organizace Oktagon MMA s úsměvem. Zároveň má před sebou krásné kariérní, ale i osobní vyhlídky. Nedávno dokonce oznámil, že s manželkou Renatou Langmannovou čekají další miminko.

„Jsem spokojený a nadšený, že se mi daří. Pracuji proto, abychom měli hezký rodinný život a aby lidi kolem mě byli spokojení. Když se to daří, tak jsem šťastný,“ dodal Ondřej Novotný, který se těší na léto, kdy si dopřeje i zasloužený odpočinek.

Další články

Načítám