Hlavní obsah
Článek

Chodívala většinou v černé, ale s přibývajícími roky změnila styl a vyhledává barevné kousky oblečení. Michaela Dolinová (60) byla hostem finále Muže roku a zvolila růžové šaty stejně jako řada dalších dam. „Ale trpím, protože jsem musela po čtrnácti dnech obout podpatky,“ řekla.

„Nosila jsem černou, když jsem byla mladší. Taky to zeštíhluje. Ale už Coco Chanel říkala, že sice můžete mít černou, ale aspoň kolem krku něco barevného nebo aspoň bílého, co vás rozzáří. I šedé, i když mám v téhle barvě dost věcí, se vyhýbám,“ vysvětlovala.

Černou na optické zeštíhlení ostatně herečka nepotřebuje. Roky má stejnou postavu. „Mám dobré geny po mamince, tak doufám, že už mi to vydrží. Ale díky práci se hodně hýbu a taky si hlídám, co jím. Aby tam nebylo moc tuku a hlavně cukru. Ten je nejhorší a hodně ho omezuji, abych ho do sebe nedostávala jen tak mimochodem,“ doporučuje.

A jak Míša trávila prázdniny? „Užila jsem si léto na chalupě, vyjížděla jsem jen na představení a zjistila jsem, že mi to strašně vyhovuje a Praha mi nechybí. Ale je to také dané tím počasím,“ míní. Na dotaz, že by pomýšlela na to, že by se chystala na důchod na chalupě, ale protestovala. „I kdybych byla v důchodu, pracovat nepřestanu,“ ujistila nás.

Další články

Načítám