Hlavní obsah
Článek

Lenny Kravitz (60) se za svůj život stal už žijící hudební legendou a ani v šedesáti letech mu nechybí energie na koncerty. A navíc vypadá skvěle. Není tak divu, že jeho poslední koncertní kousek vzbudil u fanoušků šílenství.

Lenny Kravitz býval drsným rockerem, který žil podle pravidel pro slavné muzikanty, střídal ženy a žil nezdravým způsobem života. Před několika lety se ale všechno změnilo, Lenny si uvědomil, že chce žít jinak a je z něj úplně jiný člověk. „Je to duchovní záležitost. Zcela jsem se usadil v určitém způsobu, jakým žiju,“ řekl nedávno pro The Guardian s tím, že jí jen zdravá jídla, hodně cvičí a také už devět let žije v celibátu.

Nutno říct, že muzikant má úchvatnou postavu, kterou často ukazuje svým fanouškům třeba právě při cvičení a baví je tím, že na videích cvičí ve svém civilním oblečení, které zahrnuje jeho oblíbené kožené oděvy.

Nehledě na svůj celibát ale Lenny umí rozparádit své fanynky téměř k šílenství. Třeba jako na hudebním Main Square festivalu ve Francii, kde po dozpívání své písně sešel před diváky, z davu si vybral jednu slečnu a bez obav ji vytáhl přes zábradlí a velmi dlouho ji objímal. Výraz slečny, která jistě nebyla daleko mdlobám, hovořil za vše. Muzikant pak video sdílel na své sociální síti a strhla se lavina komentářů od jeho fanoušků.

„Tohle od vás bylo tak krásné, pane Kravitzi. Vy máte srdce ze zlata,“ píše jeden ze sledujících. „Tohle je tak nádherné. Něco dát svým fanouškům. Jsi tak talentovaný a sladký,“ píše jiná fanynka. „Omdlela bych a propásla tu chvíli,“ rozplývá se další a ostatní s ní naprosto souhlasí.

A stejného zážitku se může dostat třeba i českým obdivovatelkám slavného muzikanta. Lenny Kravitz totiž zamíří do Ostravy, kde 19.7. vystoupí na festivalu Colours of Ostrava, a kromě svých hitů představí i písně z nové desky, která vyšla letos na jaře.

Další články

Načítám