Hlavní obsah
Článek

Někdejší veslařský olympionik Karel Neffe (39) se po skončení sportovní kariéry zamiloval do rychlých aut, která se stala nejen jeho koníčkem, ale i prací. Jeho luxusní porsche ale v úterý havarovalo nedaleko Horních Počernic v Praze.

Fáro skončilo v poli, nikomu se naštěstí nic nestalo. Podle policie řidič zřejmě nepřizpůsobil rychlost stavu vozovky a při projíždění levotočivou zatáčkou nezvládl řízení. Kdo auto řídil, není jasné.

Foto: Aktu.cz
Porsche skončilo na poli.

Vlastníkem vozidla je firma bývalého veslaře, Neffe nechyběl ani na místě nehody, kde společně s policisty sundával plachtu z havarovaného auta. On sám příčinu nehody objasňoval jinak než policie.

Podle něj k nehodě došlo v době, kdy se auto převáželo do sídla jeho firmy. „Bohužel mu praskla zadní pravá pneumatika, řidič to nezvládnul a přistál s tím v poli. Nedošlo k žádné újmě na zdraví, k žádnému překročení zákona. Díky bohu se nikomu nic nestalo,“ citoval Blesk Neffeho, který v Horních Počernicích provozuje servis a performance centrum pro luxusní a závodní auta.

Související témata:
Karel Neffe

Další články

Načítám