Hlavní obsah
Článek

Což o to, fanoušků má Andrej Babiš (70) víc než dost. Škoda jen že nejsou příliš všímaví. Když je zdravil z Olympijského festivalu, nějak si nevšimli, že není v Paříži, ale v Mostě.

„Už se těším na olympiádu. A co vy, budete koukat?“ pídil se expremiér na sociální síti. „Druhý den na Olympijském festivalu,“ komentoval fotku od jezera Most, kde se zmíněná akce koná.

Méně pozorní fanoušci měli za to, že je už dávno v Paříži, a začali mu psát, ať na sebe v té Francii dává pozor, protože „tam vůbec není bezpečno“.

„(sic) Dávejte si pozor, pane premiére, ve Francii je to samí výtržník gauner a opičák, samé znásilnění a okrádání. Vůbec tam není bespečno, snad jste dobře připraven, to není jenom tak jezdit do zdivočelé země. I ta jejich řeka je samí bordel a odpatky. A chtějí v tom pořádat plavecké závody, prosím ať se vám nic nestane, jste nám potřeba, jinak nás fijalovci ožebračí,“ vzkázala mu Květoslava, jejíž komentář jsme ponechali v původním znění.

Pro samou starost o oblíbeného politika si ani nevšimla, že její idol neopustil Česko. I když kdo ví, co by mu napsala, když by věděla, že je v Mostě. Z rozčilení dokonce zapomněla na český pravopis, a tak dala mateřštině co proto. Však jí to také lidé v následné diskuzi pěkně vytmavili.

„Zdravíme vás u nás v Mostě,“ nechala se slyšet Dana, která si všimla, že Babiš za olympijskými kratochvílemi necestoval příliš daleko.

„Pane premiére, vy jste naše jediná naděje a určitě přivezete nějakou medaili,“ zasnil se Patrik, který to jistě myslel v žertu. „Jak to všechno stíháte ? Krásná fotka, obdivuji vás ve vašich aktivitách,“ doplnila Olga.

Další články

Načítám