Hlavní obsah
Článek

Olga Menzelová (46) opět dokázala, že se udržuje ve formě. Tentokrát vyzkoušela paddleboard, na kterém perfektně vynikly její sexy křivky. Ty se nebála ukázat v růžových bikinách.

„Nejvíc je, když kolem projede parník,“ smála se na sociální síti Menzelová, která v tomto případě musela určitě hodně zabrat, aby se na „prkně“ udržela. To jí ale zjevně nedělá sebemenší problém, na své postavě totiž pravidelně maká.

„Jsem bývalá atletka, musím cvičit, nemám nic zadarmo. Nechodím na žádné procedury,“ řekla nedávno Super.cz Menzelová, která má cvičení jako každodenní rutinu.

„Kdybych necvičila, tak to je pro mě stejné, jako kdybych se nemyla. Břicho po třech porodech ochabuje nejrychleji, takže já cvičím někdy i dvakrát denně, mám sestavu 50 a 50 cviků. Výhoda u mě ale je, že mě to baví. Jinak by to bylo velké trápení,“ přiznala vdova po slavném režisérovi, jež byla zahrnuta pochvalnými komentáři.

„Nemám slov, Olinko,“ chválil ji jeden z obdivovatelů. „Péče o tělo se projevuje,“ uznale přitakal další. „Paráda, sluší vám to, Olinko, jako vždy,“ zaznělo v jiném komentáři. Dřina se zkrátka vyplácí.

Další články

Načítám