Hlavní obsah
Článek

Budou to dva roky, co se Olze Lounové (43)splnil obří sen. Porodila krásnou holčičku Arianne, která je od té doby pro ni vším. Zpěvačka je ale zastánkyně dlouhodobého kojení.

S kojením přestat nehodlá ani po druhých narozeninách malé dcerky. To, že na to někdo pohlíží špatně, jí je jedno. „Já myslím, že pohlížet na to je zbytečné. To je věc, která je pro to miminko to nejlepší, co může dostat. Tělo analyzuje sliny miminka a dokáže do dalšího kojení přizpůsobit i obranné látky, vitamíny, minerály. Takže holky, běžte určitě do kojení, nebojte se toho,“ vzkázala lidem, kteří se dívají skepticky na to, když nějaká maminka kojí i dvouleté dítě.

My se se zpěvačkou potkali na křtu nové knihy režisérky a spisovatelky Karin Krajčo Babinské. Mimo jejího muže hudebníka Richarda Krajča (47) pokřtila tuto knihu právě i Olga Lounová. Zpěvačka dorazila na akci v barvách přebalu knihy a Karin donesla obrovský pugét. „Říkala jsem si, že symbolicky přinesu růže. Pro mě jsou růže symbolem štěstí. Přeji Karin, ať je kniha úspěšná, a proto nesu 51 růží, protože je to víc než půlka,“ mrkla na nás Olga Lounová během rozhovoru.

5
fotek

Další články

Načítám