Hlavní obsah
Článek

Vítězem třetí řady reality show Survivor Česko a Slovensko je Martin Mikyska (30) alias Mikýř. Oblíbený bavič získal nejen titul, ale také 2,5 milionu korun, které stihl téměř celé utratit, když se se svým týmem rozhodl uspořádat show v pražské O2 areně, kterou si pronajali.

„No, peníze už jsou investované. Vychází mi rozhovor v O2 areně a sluplo to většinu částky, ale myslím, že se mi to fakt povedlo,“ řekl Martin Mikyska Super.cz.

Do pražské O2 areny byla exkluzivně pozvaná i redakce Super.cz a právě na tomto místě udělal Mikýř i jedno milé a překvapivé gesto. Nikole Kabátové, která skončila na druhém místě, věnoval krásnou sumu peněz. Konkrétně půl milionu korun.

„Je možné, že dnešek něco vydělá, a chtěli jsme to nějakým způsobem vrátit lidem a komunitě. Přišlo mi, že to dává největší smysl, že bych Nikol vrátil to, jak jsme se navzájem zachraňovali a byli jeden druhému psychickou oporou, i když jsme si jakože šli každý den po krku. Myslím, že jsme si k sobě přesto vytvořili obrovský vztah a chtěl jsem ji nějakým způsobem posunout blíž k jejím snům, o kterých jsme si na ostrově vyprávěli,“ řekl Mikýř Super.cz.

Pokud jde o výdělek na jeho placeném kanálu, tak byl nakonec skutečně úspěšný. Zaplatilo si ho totiž přes 17 tisíc lidí, čímž Martin a jeho tým vydělali za pár dní několik milionů korun.

Další články

Načítám