Hlavní obsah
Článek

V centru Prahy proběhla společenská událost ve znamení Playboye, kterou moderoval Roman Šebrle (49). Party se tentokrát nesla v duchu Latinské Ameriky a byl stanovený dress code, tedy cocktail attire s indiánskými prvky.

Večírek si nenechala ujít ani řada známých osobností a většina z nich si dala na outfitech skutečně záležet a nouze nebyla ani o hluboké výstřihy, jak už to na těchto událostech bývá.

Do zlatavých barev se oblékla Anife Vyskočilová (50), která v minišatech odhalila štíhlou postavu a perfektní nohy. Playmate a hvězda filmů pro dospělé Drahomíra Jůzová alias Lady Dee oblékla sexy korzet a černou sukni až ke kotníkům.

V bílých šatech s peříčky dorazila hvězda reality show Růže pro nevěstu Julie Hojdyszová, která v minulosti také pro Playboy fotila. Top s hlubokým výstřihem a bílou sukni oblékla DJ Lucca (46).

Hvězdou večera pak byla playmate Natali alias Pocahonas, která je na titulní straně zářijového magazínu. Sexy černovláska oblékla světle hnědé šaty se zlatavým nádechem, ve kterých vynikly všechny její přednosti.

Další články

Načítám