Hlavní obsah
Článek

Madonna (66) na sociálních sítích čím dál více přitvrzuje. Zatímco před pár dny dopřála fanouškům pohled na své tělo v korzetu, teď zašla ještě dál a ukázala se nahoře bez. Zdá se, že nadcházející šestašedesáté narozeniny se musejí patřičně oslavit.

Zpěvačka se za žádnou cenu nechce zbavit své nálepky divošky, a to ani když jí táhne na sedmdesát. Před pár měsíci si dosyta užila své světové turné, na kterém nechybělo nic z jejích oblíbených kratochvílí, tedy erotické tance a pózy. Předvádění se publiku jí teď nejspíš chybí. A tak se rozhodla, že se předvede „alespoň“ svým téměř dvaceti milionům fanoušků na sociální síti.

Nedávno se objevila na premiéře nové marvelovky Deadpool a Wolverine a při té příležitosti si v pěkném modelu nechala nejspíš na hotelu nafotit odvážné fotografie. Nebyla by to ovšem Madonna, kdyby nezašla ještě dál. Na nových snímcích je tedy rovnou nahoře bez. V létě je prostě teplo, tak proč se zabývat oblečením. Na fotkách má zpěvačka přes své vnady přehozené vlasy a je na ní vidět, že jí nahé selfie focení dělá dobře. „Žhavá letní zábava,“ napsala si k sérií snímků. Na jednom z nich je ještě jeden zajímavý detail.

Madonna na něm totiž není sama, ale zezadu ji objímá mladý krasavec, který už se objevil se zpěvačkou na prvních fotkách před měsícem. Stalo se tak poté, co se Madonna rozešla s třicetiletý boxerem Joshem a vody showbyznysu pak rozvířila spekulací o románku s dalším boxerem čtyřiatřicetiletým Richardem Riakprohem. Jak se ale zdá, v současné době kotví v náruči právě tohoto veřejnosti zatím neznámého muže.

Lidé ale ani tentokrát nejsou fotkami Madonny příliš potěšení. „Obleč se, Madge, nikdo to nechce vidět. I když je to lepší, než kdyby byly ty fotky neupravené,“ píše například jeden čtenář Daily Mailu. „Ne, nedíval jsem se na ty obrázky. Moje oči neudělaly nic, čím by si to zasloužily. Madonno, nech si to oblečení, jsi už po datu spotřeby,“ přidává se druhý. „Pálí mě oči, je to ohavné,“ nebere si servítky třetí.

Dalším lidem je líto, že Madonna, která pro ně vždy byla idolem, se v současné době nechová „přiměřeně svému věku“ a že tak ztrácejí o své oblíbenkyni iluze. Na druhou stranu nutno říct, že zpěvačka na sobě ve svém věku stále dře a na jejím těle je to vidět. Samozřejmě ale záleží na tom, co je ještě pravé a co je na fotkách upravené.

Další články

Načítám