Hlavní obsah
Článek

Charlotte Štiková (28) se bude vdávat. O ruku ji požádal trenér Martin, se kterým se dala dohromady během letošního filmového festivalu v Karlových Varech. Zásnuby proběhly pouhé tři týdny od začátku jejich vztahu.

Snoubenci by si přáli uskutečnit svatbu ještě letos, ideálně v září a překvapivě chtějí pozvat celou rodinu včetně matky Moniky Binias (52) a sestry Ornelly Koktové (31), se kterými Charlotte aktuálně úplně nevychází. Je tak otázka, zda by jejich přítomnost její den D nějakým způsobem neovlivnila.

„Její odezvy mě mrzí. Vlastně to ani nejsou odezvy, protože já nereaguju. Ale to už v určité fázi nejde, protože říká kraviny a žvásty. Rozhodně to není normální chování a myšlení, zvlášť když jsem její dcera. Je to scestné a vůbec s ní nekomunikuji. Mámě jsem se snažila dát šanci několikrát, až do toho natáčení jejího podcastu. A vždycky jsem se jenom spálila. Už se nenechám nachytat. Kdyby to aspoň byla pravda, i když krutá,“ svěřila se Charlotte Super.cz ke vztahu se svou mámou.

Pokud jde o Moniku, tak je ze zásnub své dcery nadšená a přeje jí štěstí. Avšak přiznala, že neví, zda pozvání na svatbu přijme. „Veškeré informace jsem zjistila první. Martin se zdá jako hodný a rovný chlap, který Charlotte miluje. Myslím si, že i ona jeho a může jí ta láska pomoct vše překonat. Velmi jim to přeju, ať jsou šťastní. Říká se, že láska hory přenáší, a já doufám, že to tak bude,“ řekla Monika Binias Super.cz.

Další články

Načítám