Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co konspirátoři a dezinformátoři řeší povodně v Česku, vrtulníky a pomoc Ukrajině, má Jana Černochová silné nutkání říct kritikům a „dezolátům“ všechno od plic. Což o to, jde jí to náramně, jen se to moc nehodí k postu ministryně obrany. To její kamarádka, senátorka Miroslava Němcová, se toho nebojí.

„Odpustím si jedovatou slinu a napíšu, že jsem moc ráda, že nové vrtulníky Venom zapojujeme do pomoci při povodních,“ prohlásila na síti X ministryně obrany. Docela dost lidí tím zklamala. Na něco peprného se docela těšili.

„Jani, klidně pusťte tu slinu. Ať se nám od těch blbečků a sviní uleví,“ vyzvala Martina. „Proč jedovatou,“ usmívala se Mirka. „Těch slin může být i víc,“ vyzval političku Jeník. „Jen si ulevte,“ přidala se Jiřina. Ozvala se i hvězda seriálu My všichni školou povinní.

„Zrovna jsem ho před chvilkou obdivovala u pana Kubala. To je skvost! I pro ženskou nevojáka. Jsem strašně ráda, že je naše armáda konečně vybavená na úrovni. Zaslouží si to,“ poděkovala Černochové její velká fanynka, bývalá dětská hvězda Michaela Kudláčková.

„Jak jsme teď rádi, že je máme. Ale odpůrci pořízení vrtulníků možná mají lepší plán. Připjali by si vypelichaná křídla anděla z loňského Mikuláše a vzlétli by do záchranné akce. Vše by jistě zvládli, potrhla,“ rýpla si s humorem sobě vlastním senátorka Miroslava Němcová.

„Jsem rád, paní Miroslavo, že vás vrtulníky tak zajímají. Mě ale zajímá, co jste již udělala pro to, aby pan ministr Mikuláš Bek začal chodit do Senátu, aby si zasloužil peníze, které za tuto funkci pobírá,“ reagoval Martin, který má za to, že politička má na starosti docházku svých kolegů.

Další články

Načítám