Hlavní obsah
Článek

Je to jen pár dní, co Michaela Ochotská (39) vyrazila na karlovarském filmovém festivalu se svým partnerem poprvé do společnosti. Bývalá moderátorka už je nějakou dobu zadaná, svou lásku si však nechávala pro sebe. Jen co se svým přítelem pochlubila, začalo se spekulovat o tom, že čeká rodinu.

„André by si sourozence moc přál,“ zareagovala pro Super.cz Ochotská na otázku ohledně těhotenství. Spekulace se vyrojily po jejích fotkách s přítelem, na kterých si stále zakrývala rukou bříško. To se nyní, jako další odpověď, rozhodla odhalit.

Ve fitness, kde na své postavě Ochotská pravidelně maká, se vyfotila v šatnách před zrcadlem. Vyhrnula si sportovní tílko a předvedla svou figuru. „Done. No filter. No baby,“ napsala si anglicky Michaela k fotce a předvedla i své pružné tělo. Přestože si anglicky ke snímku napsala žádné dítě, ani to její fanoušky nepřesvědčilo. „Že by byla těhotná Míša,“ napsala jí hned jedna ze sledujících.

Michaela je šťastnou maminkou Andrého, který letos oslavil své deváté narozeniny. Syna má s bývalým manželem, tenistou Lukášem Rosolem. Z Prahy se už před časem odstěhovala a pracuje ve správním řízení na bruntálské radnici a ve vztahu s partnerem, který pracuje jako záchranář v Olomouckém kraji, je naprosto spokojená.

Další články

Načítám